Anti refleksni slojevi

Hero image
Side image

Chrome

Anti-reflektirajući sloj omogućuje da više svjetlosti prođe kroz Vaše naočale. To čini leće gotovo prozirnim, što znači da ljudi mogu vidjeti Vaše oči umjesto vlastitog odražaja u Vašim naočalama.

Smanjenjem odbljeska na površini Vaših leća, vidna oštrina i kontrast su maksimalno poboljšani. Premaz može također smanjiti dosadne refleksije zaslona elektronskih uređaja i svjetala drugih automobila kada vozite noću.

Zahvaljujući nanesenom antirefleksnom sloju, naočalna leća će propustiti veći snop zraka svjetlosti do oka i uz to spriječiti neugodne refleksije prejake rasvjete, odsjaja s površina ceste ili vode te refleksiju svjetla drugih automobila u vožnji.

Antirefleksni sloj VISIA CROME praktički mogu eliminirati refleksiju svjetla od naočalnih leća pa 99,5 % raspoloživog svjetla prolazi kroz leće i stvara jasniju sliku predmeta koji gledamo. Leće imaju antistatski hidrofobni sloj koji omogućava lakše čišćenje što korisniku omogućava maksimalni komfor.

Side image

Blue PROtect

Blue PROtect je zaštitni sloj koji blokira i odbija spektar štetne plave svjetlosti, koju emitiraju elektro magnetski uređaji. BluePROtect je zaštitni sloj koji je specijalno razvijen za ljude koji većinu vremena provode u zatvorenom prostoru i koji su konstantno izloženi plavom svijetlu preko LED ili LCD televizora, monitora i smart telefona.

Blue PROtect pruža zaštitu i komfor pri svim aktivnostima tokom dana kako u zatvorenom tako na otvorenom prostoru.